جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست، چراکه ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بیان این مطلب گفت: مواد
موجود در نوشابه باعث کاهش یا حتی مانع جذب آهن میشود و زمینه را برای
بروز کم خونی آماده میکند.
به گفته عطار نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوکی استخوان، دیابت، کم خونی،
چاقی، بیماریهای قلبی عروقی و نارساییهای کلیوی و سرطان، در صورت مصرف
زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر میشود.
به گزارش ایلنا ؛ وی افزود: این عارضه میتواند به ویژه در گروههای سنی
که نیازمند آهن هستند مانند کودکان، زنان و دختران مشکلات جدی ایجاد کند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: همچنین آسپارتام
موجود در نوشابههای رژیمی اشتها آور است و باعث مصرف بیشتر غذا و در نتیجه
چاقی میشود.
وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز باید کم نمک و بدون گاز باشد چرا که گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشی میشود.
منبع :http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20120819033256009